Praktische info

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen over mijn op maat gemaakte privé Spaanse lessen voor beginners en gevorderden. Bereid je voor om je taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een nieuwe wereld te ontdekken!

Contact

Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Voor iedereen, van beginners tot quasi “native” speakers, die interesse heeft in de Spaanse taal en cultuur.

Na 15 lesuren bereik je een niveau A2.

Je hebt dan een behoorlijke basiskennis van het Spaans verworven  en je kunt op een vloeiende manier eenvoudige gesprekken voeren in dagelijkse situaties, zoals in restaurants, winkels, openbaar vervoer, …

Bij ons duurt een lesuur 60 minuten!

We bevelen aan om 2 à 3 lessen per week te volgen, doch dit wordt met jou overlegd en op jouw maat aangepast, in functie van onder andere je beschikbaarheden en je aanleg voor talen.

We bellen je op en stellen je de nodige vragen om te achterhalen welke kennis van, en ervaring met, de Spaanse taal je eventueel reeds hebt. Ook je verwachtingen en je wensen worden bevraagd, zodat we jou flexibel en perfect op maat kunnen begeleiden op jouw Spaanse taalreis!

De Spaanse lessen op maat kunnen op gelijk welk moment tijdens het jaar worden opgestart. Ook tijdens de schoolvakanties!

Neen, dat hoeft niet. Als jouw agenda bijvoorbeeld elke week anders is, plannen we samen week na week jouw volgende les in!

De specifieke tijdstippen waarop de Spaanse lessen worden gegeven, alsook de duurtijd per sessie, worden dus volledig flexibel en in samenspraak met de leerling bepaald.

Waar dit voor jou op dat moment het meest praktische is:

  • Bij jou thuis
  • In het bedrijf waar je werkt.
  • In onze school te Hove

Door onderaan deze pagina je contactgegevens en een kort berichtje in te vullen (bvb wanneer je best telefonisch bereikbaar bent), en dit te verzenden door op de knop “verzenden” te klikken. Wij nemen dan snel contact met je op om samen te bekijken wat voor jou jouw optimale Spaanse taalreis kan worden!

  • Elementaire kennis A1 (starters) en elementaire kennis A2 (doorzetters): bijbrengen van basis woordenschat en grammatica + inoefening aan de hand van eenvoudige spreekoefeningen. Je leert jezelf uit te drukken in dagelijkse situaties.
  • Praktische kennis B1 (semi-gevorderden) en praktische kennis B2 (gevorderden): woordenschat en grammatica worden opgefrist, uitgebreid en verder in de diepte uitgewerkt. Aan de hand van talrijke spreekoefeningen wordt je zelfvertrouwen gegarandeerd!
  • Conversatie C1 en conversatie C2 (quasi “native speaker” niveau): doorgedreven inoefening van alle mogelijke woordenschat aan de hand van intensieve conversatie-oefeningen over alle mogelijke thema’s.

Vanzelfsprekend!
Dankzij onze privé bijlessen Spaans op maat helpen we je zeer concreet met datgene waar je moeilijkheden mee hebt, en brengen we jouw kennis van de Spaanse taal snel op het niveau waar je moet zijn! Op die manier beleef je ook opnieuw plezier aan het Spaans!

Zeker en vast!

Onderaan deze pagina kun je je contactgegevens invullen. In het vakje “bericht” geef je alle informatie mee die we nodig hebben, alsook het aantal privé lesuren Spaans dat je als geschenk wil geven, om een mooie cadeaubon op te maken! Klikken op “verzenden” en klaar.

Op vraag organiseren wij groepslessen voor maximum 6 leerlingen per groepje.